Byggeplassvisning – Gotaasalléen MENY MENY

Byggeplassvisning

< Tilbake

Nå som vi har passert sommerferien er vi inne i Hagehusets siste byggeår og nærmer oss overlevering med stormskritt. Overlevering av de første leilighetene i Hagehuset, salgstrinn 1 og 2 vil være mellom Q2 til Q4 2022. Leilighetene i Torghuset vil overleveres i løpet av Q4 2022 til Q1 2023.

Betongarbeidene har pågått for fullt gjennom sommeren. Leilighetene til og med 4 etasje i den første delen av Hagehuset begynner å ta form samtidig som det nå klargjøres for siste støp av bunnplaten til Torghuset, som er prosjektets siste salgstrinn. Utover høsten vil vi også begynne å se konturene av prosjektet i sin helhet. Samtidig klargjøres det nå for å begynne arbeidene med det nye torget som skal opparbeides mellom bankbygget, Herredshuset og Torghuset.

Lørdag den 28.08.2021 inviterer vi dere til byggeplassvisning på tomten i Gotaasalleen 7. Prosjektets eiendomsmeglere i Privatmegleren Jessheim, prosjektledelsen fra Stor-Oslo Eiendom samt representanter fra Solid Entreprenør vil være tilstede for omvisning på byggeplass samt besvare de spørsmålene du måtte ha.

Meld deg på visning i tidsrommet 12:00-14:00 og vi setter av 30 minutter per gruppe inne på byggeplassen. I visningssenteret vil det også være enkel servering og mulighet for en uforpliktende prat. I visningssenteret kan du blant annet se modell av prosjektet, utstillingsmodell for kjøkken, mørkt og lyst konsept for innrednings- og materialvalg samt se noen av våre tilvalgsmuligheter.

Vi gleder oss til å vise dere hvor fint dette blir!

Byggeplassvisning

Meld deg på byggeplassvisning lørdag 28.08.21 her: Påmelding

Du finner alle de ledige leilighetene i boligvelgeren her: Boligvelger

Se byggeplasskamera her: Byggeplasskamera

 

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med en av prosjektets eiendomsmeglere for en hyggelig boligprat!