Det bare måtte bli Gotaasalléen – Gotaasalléen MENY MENY

Det bare måtte bli Gotaasalléen

Trine og Frode Wilvangen har kjøpt leilighet i Hagehuset og teller ned dagene til innflytningen i 2022.

< Tilbake

Ekteparet bor i dag i en enebolig på Skogmo, hvor de både har bodd og trivdes siden 2011. Frode er født og oppvokst på Jessheim, og tilhørigheten til byen gjorde det helt naturlig å bli værende. Men en ny enebolig var ikke aktuelt. – Et hus krever mye vedlikehold, både innvendig og utvendig, og vi ser virkelig frem i mot å slippe vedlikehold, snømåking og klipp av plen og hekk, forteller Frode.

Falt for kvalitetene

Trine og Frode har kjøpt en 3-roms leilighet i Hagehuset. Leiligheten er på 91 kvm og har en veldig praktisk planløsning med to fullgode bad, et stort hovedsoverom og en romslig løsning for stue og kjøkken.

Det var mange grunner til at Trine og Frode valgte Gotaasalléen fremfor andre prosjekter på Jessheim. – Gotaasalléen har en arkitektur som gjør at man får mer privatliv på balkongene. Videre har de fleste etasjene bra innvendig takhøyde på 2,9m og et godt lysinnslipp. Vi er veldig fornøyd materialvalgene som er gjort på interiør, og at vi kan velge mellom to ulike fargekonsepter, sier Trine fornøyd. 1-stavs parkett drar også kvaliteten opp på leilighetene, avslutter Frode.

Nærhet til alt

Både Trine og Frode er glad i å ha byens fasiliteter tett på. – Nærhet til Jessheim stasjon med tog og buss var viktig for oss, likeledes nærheten til butikker og kulturtilbud. Nærmeste matbutikk blir jo i nabobygget, og det blir to minutters gange til tog og kjøpesenter.

Trine og Frode kjøpte leiligheten sin før den nye torgløsningen ble en del av prosjektet. – Vi syntes det er veldig positivt, både for området vi skal bo i, men også for byen generelt at det tilrettelegges mer for gående og et levende bysentrum.

I tilknytning til prosjektet skal det bygges et flott og levende torg. Med innslag av grøntarealer, lekeplasser og cafeer kommer dette å bli den nye møteplassen for alle på Jessheim.

Teller ned dagene

Trine og Frode ser virkelig frem til et enklere liv i sin nye leilighet, hvor de nå kan få enda mer fritid og fokusere mer på hva de har lyst til å gjøre.

Byggingen av Gotaasalléen er godt i gang, og de første leilighetene vil være klare for innflytning sommeren 2022, noe som betyr at ekteparet Wilvangen teller dagene til nøkkelen kan vris om i døra. – Vi gleder oss veldig, og i skrivende stund går tanker og planlegging mot kommende tilvalgsprosess som er rett rundt hjørnet. Det å sitte hjemme å planlegge hvordan vi vil ha det og sette vårt preg på leiligheten, er noe som er veldig gøy, avslutter Trine.

Visningssenteret i Gotaasalléen har alle de ulike produktene til utstilling. Vi vil anbefale alle å ta en tur innom for å ta og føle litt på kvalitetene.