Gammelt og nytt i harmoni – Gotaasalléen MENY MENY

Gammelt og nytt i harmoni

Gotaasalléen er et strålende eksempel på at moderne arkitektur kan eksistere i harmoni med historiske bygninger.

2527 01 STO E 03 Aerial R05 Web Croppet
< Tilbake
Gotaasalléen er et strålende eksempel på at moderne arkitektur kan eksistere i harmoni med historiske bygninger. Herredshuset står som et symbol på byens stolte historie og kulturliv. Gotaasalléen vil bestå av to bygg – Hagehuset og Torghuset. De vil med sin moderne arkitektur symbolisere byens spennende utvikling.

 

I forbindelse med utbyggingen legges det til rette for et nytt gatetun foran Herredshuset. I Torghuset, ut mot Gotaasalléen, vil det komme café eller strøksbutikk på gateplan, som skaper liv i byrommet mellom Herredshuset og det gamle bankbygget.

Byggene får en trefasade som har både inntrukne og utkragede balkonger for å skape et variert fasadeuttrykk. Leilighetene får fantastiske lys- og utsiktsforhold.

Det åpnes opp med hyggelige utearealer mellom byggene, slik at bydelen kobles sammen med eksisterende grøntområder inn mot sentrum.

I Gotaasalléen vil du oppleve både bykvalitet og bokvalitet. Her bor du midt i byen og kan være der ting skjer, men samtidig trekke deg tilbake til ditt eget hjem, og nyte roen og utsikten fra din private uteplass.