Hva har Jessheim å by på? – Gotaasalléen MENY MENY

Hva har Jessheim å by på?

Takket være sin raske vekst kan Jessheim by på et rikt utvalg av aktiviteter og arrangementer.

< Tilbake
Takket være sin raske vekst kan Jessheim by på et rikt utvalg av aktiviteter og arrangementer. Uansett om du er gammel eller ung, rask eller rolig, skjer det ofte noe spennende i byen.

 

Kultur

Jessheim er kjent for sitt rike kulturtilbud og får ofte besøk av kjente artister. Kulturhuset er en samlingsplass for hyggelige kulturbegivenheter. Her finner du bibliotek, kino og rikelig med aktiviteter og underholdning – alt fra konserter og stand-up, til teater, dans og kunstutstillinger.

Shopping

Storgata og Jessheim Storsenter er bare et steinkast unna Gotaasalléen. Storsenterets 150 forretninger byr på et rikelig shoppingutvalg,
spisesteder og alt du trenger av servicetilbud. Storgata er Jessheims koselige sentrumsgate, hvor du finner sjarmerende restauranter, caféer og uteserveringer, i tillegg til handels og serviceforretninger.

Friluftsliv

Jessheim har mange kulturminner og en flott natur. Her finner du et bredt aktivitetstilbud og rikelig utvalg av langrennsløyper, turstier og lysløyper. Nordbytjernet, som bare ligger en kilometer nord for sentrum, er et flott friluftsområde som kan brukes til både rekreasjon, trim og bading.

Idrett

På Jessheims nye idrettspark kan du se Ull/Kisa spille sine hjemmekamper i OBOS-ligaen. Her finner du også friidrettsbane, svømmehall, flerbrukshall, ishall og skatepark. For deg som liker å spille golf, ligger Ullensaker golfklubb få kilometer utenfor byen, mens den internasjonale mesterskapsbanen Miklagard ligger bare 20 minutter unna.