Ny standard i Ullensaker – Gotaasalléen MENY MENY

Ny standard i Ullensaker

Solid Entreprenør er godt i gang med byggingen av Gotaasalléen, og har som mål at de første kan flytte inn allerede sommeren 2022.

< Tilbake

Det er nå full aktivitet på byggeplassen, hvor Gotaasalléen skal vokse frem og bli noe helt unikt på Jessheim. Prosjektleder, Ronny Andersen i Solid Entrepenør mener at arkitekturen og materialkvaliteten som er brukt er både bærekraftig og tidsriktig, og vil skille seg positivt ut blant flere av de andre nybyggene på Jessheim.

Det lille ekstra

I Gotaasalléen er det lagt stor vekt på gode og solide materialer, til glede for både beboere og Jessheim Sentrum.

Hele bygget er kledd i trekledning som i seg selv er både spennende og unikt, sier Ronny Andersen i Solid.

I tillegg er det mange detaljer og materialkvaliteter å trekke frem. Det at man har en liten brystning under både vinduer og balkongrekkverk gjør at oppholdsrommene og balkongene vil oppleves lunere og mer privat. De limte glasshjørnene er også en fin detalj som sikrer mye dagslys og godt utsyn. Av materialkvaliteter er det nok den høye standarden på badene som skiller seg fra mange andre prosjekter, avslutter Andersen i Solid.

Det levnes liten tvil om at de som kjøper i Gotaasalléen får utrolig mange kvaliteter med på kjøpet. En annen kvalitet de også får er valgfrihet. I samarbeid med den anerkjente interiørarkitekten, Gitte Ramstad, får kjøpere mulighet til å velge mellom to ulike fargekonsepter for sin leilighet.

Høy kvalitet i alle ledd

Byggemetoden i et bygg som Gotaasalléen er komplisert, med mange sprang i fasaden, inntrappede balkonger/terrasser, store vindusflater, ingen overhengende balkonger osv. Dette er ikke et A4 bygg, som også er en av grunnene til at dette blir helt unikt på Jessheim.

Det krever et enormt fokus på detaljer i både planlegging og utførelse som vi i Stor-Oslo Eiendom vet at Solid Entreprenører er utrolig dyktige på. Solid Entreprenør legger sin stolthet i å overlevere boliger i den standarden som forventes av boligkjøperen. Og ikke minst at oppfølgningen er god i etterkant om det skulle dukke opp feil eller mangler etter at du har flyttet inn.

Ny  standard i Ullensaker

Stor-Oslo Eiendom ønsker å bidra til å skape bærekraftige byer, hvor folk ønsker å både leve nå og i fremtiden. Gotaasalléen er intet unntak. I dette prosjektet har vi lagt inn mange kvaliteter vi mener vil gi leilighetene, prosjektet og byen et betydelig løft. Under utviklingen av prosjektet er det lagt stor vekt på følgende:

  • Moderne arkitektur med unike sol- og lysforhold
  • Fossilfri byggeplass som reduserer lokal forurensing
  • Breeam-sertifisering gir dokumenterbare bo- og bærekraftskvaliteter
  • Nytt torg i Jessheim sentrum

Vi har et stort og fint visningssenter hvor du både kan ta og føle på materialene, samt få et bedre bilde av prosjektet. Avtal tid med megler i dag