I samarbeid med interiørarkitekt – Gotaasalléen MENY MENY

I samarbeid med interiørarkitekt

Alle leilighetene i Hagehuset er utformet i samarbeid med interiørarkitekt Gitte Rimstad, som har tatt frem to ulike fargekonsepter.

< Tilbake
Som kjøper kan du kostnadsfritt velge mellom et lyst og mørkt konsept når det gjelder farger på vegger, samt fliser på bad og kjøkkeninnredning. Ønsker du heller nøytrale hvite farger på veggene, kan selvfølgelig dette leveres uten ekstra kostnad.

 

Gitte Rimstad driver firmaet RCO Interiørdesign og har 18 års erfaring fra eiendomsutviklingsbransjen. Utvikling av interiør i dagens nye boliger er både utfordrende og inspirerende, og Gitte brenner for å skape boliger med gode materialvalg og optimale planløsninger. Vi håper du liker konseptene som Gitte har tatt frem og blir inspirert til å visualisere ditt nye hjem.

Mørkt fargekonsept

En sofistikert palett med en intim, varm og dempet atmosfære.

Kjøkkenet leveres med fronter i koksgrått og benkeplate i grå marmorfinish. Veggene males i en varm gråtone som både er lun og skaper et fint bakteppe for øvrig interiør. På gulvene er det valgt enstavs eikeparkett i en lys tone som er nøye avstemt til øvrige fargevalg.

Stilen trekkes videre inn på badet, som har store fliser på gulv og vegg. Gulvflisene har steintekstur og veggene har fliser i en lysgrå tone. Baderomsinnredningen følger fargen på kjøkkenet og leveres med koksgrå grepsløse fronter. For å fullføre stilen og understreke det klassiske uttrykket, har dette konseptet mørke innvendige dører.

 

Mørkt fargekonsept

Lyst fargekonsept

En lys og lett palett med et tidløst nordisk uttrykk som skaper en fin ramme for et personlig hjem.

Kjøkkenet leveres med fronter i ren hvit og benkeplate i en mørkere marmorfinish. Veggene males i en hvit tone med et hint av grått, som skaper en nøytral ramme for øvrig innredning. På gulvene er det valgt enstavs eikeparkett i en lys tone som kompletterer øvrige farge og materialvalg.

Badet står i stil med øvrig innredning og har store fliser på gulv og vegg. Gulvflisene leveres i en lys beigetone med matt overflate, og veggene har matte fliser i en lys tone. Baderomsinnredningen leveres med hvite grepsløse fronter. For å understreke det lette, enkle uttrykket leveres innvendige dører i fargen klassisk hvit.

Lyst fargekonsept