Slik kan du bo i Hagehuset – Gotaasalléen MENY MENY

Slik kan du bo i Hagehuset

Vi er meget stolte av dette prosjektets arkitektur, fasader og fellesarealer.

< Tilbake
Vi er meget stolte av dette prosjektets arkitektur, fasader og fellesarealer. Men, for deg som kjøper er det jo selve leiligheten som vil bli ditt nye hjem. Vi har derfor lagt like stor vekt på den gode følelsen av komfort og tidsriktig standard i leilighetene.

 

Alt i en bolig handler om kvalitet, og vi har vært svært opptatt av materialvalg og praktiske løsninger. Leilighetene har vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Alle leiligheter leveres med lys enstavs eikeparkett på gulvene og leilighetene får en god takhøyde. Du kan lese mer om materialvalg og tekniske løsninger i leveransebeskrivelsen og romskjemaet, men det er først når du flytter inn i din nye bolig at du virkelig vil oppleve hvordan det er å bo et sted hvor alt er flunkende nytt.

Delikat kjøkken med integrerte hvitevarer.

Alle leiligheter leveres med kjøkken og integrerte hvitevarer fra anerkjent leverandør. Det betyr at du ikke betaler noe ekstra for induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap. Benkeplaten har en tykkelse på 20 mm og har nedfelt oppvaskkum, og det er demping på skuffer og skap.

Lekkert og velutstyrt baderom

Badet får et helhetlig og delikat inntrykk med 60×60 cm flis på både vegger og gulv. Det blir behagelig belysning fra downlights og gulvvarme. Over den heldekkende hvite vasken henger et utenpåliggende speil med backlight belysning, som er tilpasset størrelsen på baderomsinnredningen med grepsløse skuffer. Det blir regndusj, ettgreps armatur og vegghengt toalett med soft-close sete.

Det lille ekstra

  • Vi er svært opptatt av at du som bor i Hagehuset skal leve et komfortabelt liv i din nye leilighet. Derfor er både leilighetene og fellesarealene utformet med hensyn til en høy bokvalitet.
  • Bokvaliteten er særlig ivaretatt gjennom fokus på gode leilighetsplaner, rause private uteplasser, samt utnyttelsen av tomtens fine beliggenhet og utsikt.
  • Fra Torghusets felles takterrasse kan du skue ut over hele Jessheim, og her finner du egne områder for sosiale sammenkomster, grilling, avkobling og lek.
  • Den spennende arkitekturen gjør at leilighetene vil få god takhøyde. Det skaper romfølelse, og med store vindusflater utnyttes de svært gode lysforholdene.
  • Porttelefon med kamera og TV-/ bredbåndstilkobling er en selvfølge, og det er rikelig med inn- og utvendige fellesarealer.
  • Du kan skaffe deg en privat p-plass i parkeringsanlegget, som du finner i underetasjen. Her finner du også sykkelrom og sportsboder, samt et verksted hvor du kan skru på sykkelen og smøre ski.