Vi nærmer oss overtakelse for Gotaasalléen ! – Gotaasalléen MENY MENY

Vi nærmer oss overtakelse for Gotaasalléen !

< Tilbake

Overtakelse av de første boligene i Gotaasalléen nærmer seg med stormskritt. Til tross for utfordrende tider for leveranser av byggematerialer har entreprenøren foreløpig kontroll over situasjonen, og det er varslet innflytning for de første leilighetene. De første leilighetene i salgstrinn 1 planlegges overlevert fra og med medio august 2022. Videre planlegger vi for en suksessiv overlevering av boligene i salgstrinn 2, som foreløpig estimeres overlevert i løpet av 4. kvartal 2022. Leilighetene i Torghuset estimeres overlevert i løpet av 1. kvartal 2023.

I Hagehuset pågår nå de siste innvendige arbeidene med leilighetene samtidig som monteringen av fasadematerialene pågår for fullt. I tillegg kan vi dele at vi har lagt inn ytterligere kvaliteter i alle trappeoppganger: Samtlige oppganger får hver sin veggfarge som gir et særpreg, et varmt utrykk og en lun følelse på vei inn til ditt nye hjem.

 

 

I Torghuset pågår betongarbeidene for fullt og vi har nå kommet til 5. etasje. Torghuset vil være støpt til full høyde før fellesferien og de innvendige arbeidene begynner rett over sommeren. På taket av Torghuset kommer det en felles takterrasse med utsikt i alle himmelretninger – og som blir tilgjengelig for alle beboere i prosjektet.

I prosjektet Gotaasalléen har vi lagt stor vekt på ulike kvaliteter. Med sin sentrale beliggenhet rett sør for Herredshuset og Storgata, og med høy kvalitet på alle materialer i kombinasjon med en moderne arkitektur, er dette er prosjekt vi virkelig gleder oss til å vise frem. Leilighetene har blant annet vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Alle leiligheter leveres med lys enstavs eikeparkett på gulvene, og leilighetene får en god takhøyde med store vindusflater. Alle leiligheter har generell takhøyde på 2,6 meter, hvor noen av leilighetene har takhøyde helt opp til 3,6 meter. Boligene leveres også med kjøkken fra Sigdal, og integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende. Det betyr at du ikke betaler noe ekstra for induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin og kombi-skap av høy kvalitet. I tillegg leveres leilighetene med et helhetlig og delikat uttrykk på badene med 60×60 cm flis på både vegger og gulv i de større leilighetene, og 30×30 cm på 2-roms.

 

Mange av leilighetene får også helt fantastisk utsikt!

 

Det er nå kun noen få leiligheter igjen i prosjektet – det er allerede solgt 113 av totalt 142 leiligheter. I Hagehuset er det kun 11 3- og 4-roms leiligheter igjen med størrelser fra 64 til 112 kvadratmeter. I Torghuset er det 19 leiligheter igjen med størrelser fra 47 til 112 kvadratmeter, fordelt på 2- til 4-roms leiligheter.

Se de siste usolgte leilighetene her